tirsdag 15. september 2009

Two prince's(s)


å seie at Lina er ei lita prinsesse er kanskje å dra det litt langt. Vist har no blitt litt meir interessert i kjolar og sånn, men ho er helst ei lita gutejente. Viss me er heldige så får me lov til å kambe håret, men det er ikkje kvar dag det heller.

Me var inne på villagio her ein dag å da fann me denne fine hårbøyla. Den skulle tøttemor ha ,og var veldig stolt. Ho gjekk faktisk med den heile den dagen. Men i ettertid har det vore mest stas å berer prøve den. Å få håret bort frå augene skulle ein kanskje tru var litt godt, men neida! Prinsesse vil ikke!!!! Det er vel det nærast ho kjem å vere ei prinsesse.Så fort ho får sjansen er det å røske bølen av att, og so ser ho ut som den vesle trollemora ho er :O)
Marcus på den andre sida har alltid lika å pynte seg. Når me har vore på besøk av besta har lypsylen vore flittig i bruk! Han måtte jo berre få prøve denne hårbøylen han og da, og han blei rett søt! Litt meir fotogen en systra kan ein trygt seie. Ikkje for det, ho kan endelig viss ho vil den tøtta også, men det er så skjeldan ho VIL det same som meg :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar