tirsdag 25. mai 2010

bleiekake til Danisk

Våre indiske vener over gata fekk seg ein fin liten gut i slutten av April. Dei er hindiar og øsnka seg ikkje noko gåve, babyen hadde det den trengte. Men det er jo litt tuske å gå på besøk utan gåver, så me mekka i hop ei bleike-kake. Her kan ein jo for såvidt putte det meste inni, men sidan me kunn skulle ha bruksting begrensa det seg litt. Det blei ein smukk, ei tåteflaske, negleklippar, skeier, tannkost, stellekrem, babyolje og eit par fine sokke-sko som me ikkje greidde å gå i frå.... I tillegg hadde me med oss ei stor korg med kanelbollar!

Når me kom over låg heile huset og sov! Det var kviletid og der kom me trampandes. Guten, Danisk , var berre så søt og ganske lik bror sin. Ein liten innsurra bylt som låg og sov i ei diger dobbeltseng :O) Rino diska opp med kaffi og snacks, noko som faktisk var ganske godt. Me hadde friskt i minne forrige besøk til indisk familie, så me var forsiktige med å ta til oss :O)

Pappan i huset viste stolt fram bileter frå heimstaden i nord-india, og det var nesten som å sjå Noreg faktisk! Så kom det 17.mai bileter på rekke og rad. Førre året var han på Sundalen under 17.mai og det tykte han var ei fin oppleving.

Det er kjekt å treffe så mange, flotte nye folk, men synd at me ikkje har meir omgang med dei. Men kulturen og språket, samt religion set sine grenser. Men me prøver... :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar